Sechuan Buttons®, bax cu 2 pahare a cate 30 flori fiecare, 30x40cm

Koppert Cress
232,00 lei 209,00 lei
furnicaturi, electrice, amorteala
Un soc „electric”.

Origine: Asia, America de Sud

Gust / Aroma: Furnicaturi, electrizant

Ocazii de consum: Primavara, Vara, Toamna, Iarna, Gratar, Craciun, Vanat, Halloween, Ziua Mamei, Ziua Indragostitilor

Depozitare: Rece, 2-7 °C

In stoc

Durata de livrare: 3-5 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: GLD.SECHUANBUTTONS Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 20 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Descopera gustul

Sechuan Buttons® este numele de marca Koppert Cress pentru o floare comestibila. Gustul seamana cu un soc „electric”. Incepe cu o senzatie asemanatoare sampaniei in varful limbii, apoi cuprinde toata gura. Un fel de senzatie „anestezica” in obraji, o senzatie de amorteala urmata de o inrosire cu saliva. In decurs de un minut, insa, aceasta senzatie este inlocuita de curiozitate si de analiza diferitelor senzatii, rezultand in final senzatia de uimire.


Cu ce merge impreuna

Sechuan Button este folosit ca infuzie in cocktailuri si amuse-bouches. Aroma de Sechuan imbunatateste si echilibreaza alte arome. Avand in vedere efectul intens al acestei plante, va sfatuim sa fiti atenti in combinatie cu vinurile alese.


Despre origine

Sechuan Buttons este o planta care are originea in Africa si America de Sud, cand cele doua continente erau inca conectate. Acum se gaseste doar in anumite zone ale Africii. Numele Sechuan Buttons a fost ales din cauza aromei sale, care este comparabila cu ardeiul Sechuan.


Disponibilitate

Sechuan Buttons sunt disponibile pe tot timpul anului si pot fi pastrate cu usurinta pana la sapte zile la o temperatura de 2-7°C. Produse intr-o cultura responsabila din punct de vedere social, Sechuan Buttons indeplinesc standardele de igiena din bucatarie. Produsul este gata de utilizare, deoarece este cultivat curat si igienic.

Gust: Acru, Umami

Culturi: Africana, Alpina, Araba, Argentiniana, Asiatica, Australiana, Balcanica, Baltica, Chiliana, Chineza, Creolica, Olandeza, Franceza, Greaca, Indiana, Indoneziana, Italiana, Japoneza, Coreeana, Mediteraneana, Mexicana, Nordica, Nord-Americana, Persana, Peruana , Portugheza, Rusa, Sud-Americana, Spaniola, Thailandeza, Turca, Orientala

Folosire: Coacere, albire, amestecare, blitz / piure, pane, conserve, tocat, infuzie rece, confituri, acoperire, decorare, prajire, uscare, extragere, fermentare, congelare, garnitura, gel, gratinare, marinare, ulei, muratura, fum , Sous vide, aburire, prajire, sirop

Culori: Verde, Galben

Mancaruri: Alcool, Mic Dejun, Branza, Cocktail, Cafea, Crustacee, Desert, Peste, Fructe, Functional, Gratar, Gratar, Infuzie, Pranz, Fel Principal, Carne, Paste, Produse de patiserie, Pizza, Pasare, Salata, Sandvis, Gustare, Supa, Aperitiv , Sushi, Ceai, Vegetarian, Leguminoase, Apa

Taste friends: Gin, Rom, Vodca, Mozzarella, Branza (Altele), Ciocolata, Cafea, Creveti, Homar, Crab, Alte crustacee, Cod, Anghila, Monkfish, Somon, Peste (Apa Sarata), Peste (Apa Dulce), Crustacee, Mar, Caise, Banane, Fructe De Padure, Afine, Cirese, Citrice, Nuca De Cocos, Porumb, Castraveti, Vinete, Smochine, Grapefruit, Struguri, Kalamansi, Lamaie, Lime Verde, Mandarina, Mango, Portocale, Fructul Pasiunii, Piersici, Pere, Mazare, Ananas, Prune, Granatapfel , Dovleac, Zmeura, Fructe Rosii, Capsuni, Rosii, Pepene Verde, Cerb, Iepure, Vanat (Altul), Busuioc, Arpagic, Marar, Fenicul, Menta, Parsel, Rozmarin, Salvie, Tarhon, Anason , Furnici, Insecte (Altele), Fasole, Vita, Sunca Uscata, Capra, Miel, Organe, Porc, Oaie, Vitel, Carne, Ciuperci Porcini, Ciuperci Shiitake, Ciuperci (Altele), Migdale, Pui, Rata, Gasca, Fazan, Porumbel, Prepelita, Curcan, Pasare (Altele), Scoici, Stridii, Calmar, Piper Negru, Scortisoara, Chimen, Mustar, Sare, Vanilie, Chili, Anghinare, Sparanghel, Avocado, Sfecla Rosie, Morcov, Conopida, Cicoare, Usturoi, Ghimbir, Hrean Ish, Varza Varza, Fasole, Salata Verde, Ceapa, Cartofi, Ridichi, Rubarba, Dovleac, Cartofi Dulci, Paine, Cuscus, Dulce, Ulei De Masline, Ponzu, Seminte De Dovleac , Orez, Alge Marine, Sos De Soia, Zahar, Tofu, Yuzu

Nutrienti: Spilanthol

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!