Origine: Asia
Gust / Aroma: Piper negru
Ocazii de consum: Primavara, Vara, Toamna, Iarna, Gratar, Craciun, Vanat, Halloween, Ziua Indragostitilor
Depozitare: Rece, 2-7 °C
Durata de livrare: 3-5 zile lucratoare
Gust: Dulce, Sarat, Acru, Amar, Umami
Culturi: Africana, Alpina, Araba, Argentina, Asiatica, Australiana, Balcanica, Baltica, Chileana, Chineza, Creola, Olandeza, Engleza, Franceza, Germana, Greaca, Indiana, Indoneziana, Italiana, Japoneza, Coreeana, Mediteraneana, Mexicana, Nordica, Nord-Americana , Orientala, Persana, Peruana, Poloneza, Portugheza, Rusa, Sud-Americana, Spaniola, Elvetiana, Thailandeza, Turca, Orientala
Ambalat: Solitair (16 articole), CressSingle, CressSleeve
Folosire: Coacere, amestecare, zdrobire / piure, conserve, tocare, confituri, prajire, extractie, fermentare, macerat, marinare, muratura, prajire, fum, sous vide, prajire
Culori: Maro
Mancaruri: Cocktail, Cafea, Crustacee, Desert, Peste, Fructe, Gratar, Pranz, Fel Principal, Carne, Pizza, Pasari de curte, Salata, Sandvis, Gustare, Supa, Sushi, Vegetarian, Legume
Taste friends: Gin, Vodca, Mozzarella, Branza (Altele), Ciocolata, Cafea, Creveti, Homar, Crab, Alte crustacee, Cod, Tipar, Monkfish, Somon, Peste (Apa Sarata), Peste (Apa Dulce), Crustacee, Citrice, Porumb, Castraveti, Vinete, Mango, Masline, Mazare, Ananas, Dovleac, Capsuni, Rosii, Pepene, Cerb, Iepure, Vanat (Altul), Menta, Fasole, Vita, Sunca Uscata, Capra, Miel, Organase, Porc, Oaie, Vitel, Carne, Ciuperci Porcini, Ciuperci (Altele), Fistic, Nuci, Pui, Rata, Gasca, Fazan, Porumbel, Prepelita, Curcan, Carne De Pasare (Altele), Scoici, Stridii, Calamar, Piper Negru, Sare, Vanilie, Anghinare, Sparanghel, Avocado, Morcov, Conopida, Varza, Fasole, Ceapa, Cartofi, Rubarba, Paine, Cuscus, Ou, Orez, Sos De Soia, Tofu
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.