Ierburi aromatice, sparanghel
Feniculul de mare are o serie de intrebuintari in domeniul culinar. Datorita aromelor sale concentrate, dozarea feniculului de mare trebuie sa fie una foarte precisa.

Origine: Asia, America de Nord, Europa de Nord, Europa de Sud

Gust / Aroma: Ierburi aromatice, sparanghel

Ocazii de consum: Primavara, Vara, Toamna, Iarna

Depozitare: Rece, 2-7 °C

Cod Produs: GLD.SEAFENNEL Ai nevoie de ajutor? 0371000444
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Descopera gustul

Feniculul de mare are o serie de intrebuintari in domeniul culinar. Datorita aromelor sale concentrate, dozarea feniculului de mare trebuie sa fie una foarte precisa. Cand este albita, aroma plina de sparanghel este cea mai evidenta.


Cu ce merge impreuna

Feniculul de mare are o serie de intrebuintari in domeniul culinar. Datorita aromelor sale concentrate, dozarea feniculului de mare trebuie sa fie una foarte precisa. Cand este albita, aroma plina de sparanghel este cea mai evidenta. Feniculul de mare se potriveste bine cu ingredientele grase si este bun in combinatii cu crustacee. De asemenea, se spune ca planta are un efect diuretic, care ajuta in curatarea toxineleor si imbunatatirea digestiei. Cu toate acestea, nu exista nicio dovada stiintifica pentru acest lucru.


Despre origine

O planta gasita de pe plajele Marii Negre pana la coasta Oceanului Atlantic de Nord. Se gaseste si pe coastele mediteraneene, dar este o specie protejata amenintata de disparitie. Se stie ca feniculul de mare contine aproximativ treizeci de uleiuri esentiale, cum ar fi terpine gamma (gasete in citrice), sabinene (gasite in morcovi), beta-felandrene (anis, sellery, fenicul) si metiltimol (cimbru).


Disponibilitate

Feniculul de mare este disponibil pe tot parcursul anului si poate fi pastrat cu usurinta pana la noua zile la o temperatura de 2-7°C. Produs intr-o cultura responsabila social, Sea Fennel indeplineste standardele de igiena din bucatarie. Produsele au nevoie doar de clatire, deoarece sunt cultivate curat si igienic.

Gust: Dulce, Sarat, Acru, Amar, Umami

Culturi: Balcanica, Baltica, Olandeza, Franceza, Greaca, Italiana, Mediteraneana, Nordica, Nord-Americana, Portugheza, Spaniola, Turca

Folosire: Coacere, albire, amestecare, conserve, tocare, decorare, prajire, uscare, extragere, garnitura, gel, infuzie fierbinte, marinare, ulei, paste / aluat, muratura, prajire, fum, sous vide, abur, prajire

Culori: Verde

Mancaruri: Branza, Cocktail, Crustacee, Peste, Functional, Pranz, Fel Principal, Carne, Pasare, Supa, Sushi, Vegetarian, Legume

Taste friends: Gin, Vodca, Branza (Altele), Creveti, Homar, Crab, Alte crustacee, Cod, Anghila, Monkfish, Somon, Peste (Apa Sarata), Peste (Apa Dulce), Crustacee, Castraveti, Vinete, Masline, Dovleac, Marar, Fenicul, Capra, Miel, Organe, Porc, Vitel, Scoici, Stridii, Calamar, Sare, Chili, Conopida, Varza, Ceapa, Cuscus, Ulei De Masline, Ponzu, Seminte De Dovleac, Orez, Alge Marine, Sos De Soia, Tofu, Yuzu

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!