Origine: Asia, America de Nord, Europa de Nord, Europa de Sud
Gust / Aroma: Ierburi aromatice, sparanghel
Ocazii de consum: Primavara, Vara, Toamna, Iarna
Depozitare: Rece, 2-7 °C
Gust: Dulce, Sarat, Acru, Amar, Umami
Culturi: Balcanica, Baltica, Olandeza, Franceza, Greaca, Italiana, Mediteraneana, Nordica, Nord-Americana, Portugheza, Spaniola, Turca
Folosire: Coacere, albire, amestecare, conserve, tocare, decorare, prajire, uscare, extragere, garnitura, gel, infuzie fierbinte, marinare, ulei, paste / aluat, muratura, prajire, fum, sous vide, abur, prajire
Culori: Verde
Mancaruri: Branza, Cocktail, Crustacee, Peste, Functional, Pranz, Fel Principal, Carne, Pasare, Supa, Sushi, Vegetarian, Legume
Taste friends: Gin, Vodca, Branza (Altele), Creveti, Homar, Crab, Alte crustacee, Cod, Anghila, Monkfish, Somon, Peste (Apa Sarata), Peste (Apa Dulce), Crustacee, Castraveti, Vinete, Masline, Dovleac, Marar, Fenicul, Capra, Miel, Organe, Porc, Vitel, Scoici, Stridii, Calamar, Sare, Chili, Conopida, Varza, Ceapa, Cuscus, Ulei De Masline, Ponzu, Seminte De Dovleac, Orez, Alge Marine, Sos De Soia, Tofu, Yuzu
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.