Origine: Asia
Gust / Aroma: Ridiche, ridiche neagra
Ocazii de consum: Toamna, Iarna, Gratar, Craciun, Vanat, Halloween
Depozitare: Rece, 2-7 °C
Durata de livrare: 3-5 zile lucratoare
Gust: Amar, dulce, Umami
Culturi: Africana, Alpina, Argentiniana, Asiatica, Australiana, Balcanica, Baltica, Chineza, Olandeza, Franceza, Greaca, Indiana, Indoneziana, Italiana, Japoneza, Coreeana, Mediteraneana, Nordica, Nord-Americana, Persana, Portugheza, Rusa, Sud-Americana, Spaniola, Thailandeza, Turca
Folosire: Coacere, amestecare, conservare, tocare, extragere, gel, marinare, ulei, murare, fum, sous vide, prajire
Culori: Negru, Albastru, Maro, Violet
Mancaruri: Mic Dejun, Branza, Crustacee, Peste, Gratar, Gratar, Pranz, Fel Principal, Carne, Paste, Pizza, Pasari de curte, Salata, Sandvis, Gustare, Supa, Aperitiv, Sushi, Vegetarian, Legume
Taste friends: Mozzarella, Branza (Altele), Creveti, Homar, Crab, Alte crustacee, Cod, Anghila, Monkfish, Somon, Peste (Apa Sarata), Peste (Apa Dulce), Crustacee, Mar, Cocos, Porumb, Castraveti, Vinete, Kalamansi, Lamaie, Lime, Mandarina, Masline, Portocala, Fructele Pasiunii, Ananas, Dovleac, Rosii, Caprioara, Iepure, Vanat (Altul), Arpagic, Patrunsel, Fasole, Vita, Sunca Uscata, Capra, Miel, Organe, Porc, Oaie, Vitel, Carne , Ciuperci Porcini, Ciuperci Shiitake, Trufe, Ciuperci (Altele), Pui, Rata, Gasca, Fazan, Porumbel, Prepelita, Curcan, Pasari De Curte (Altele), Scoici, Stridii, Calamar, Mustar, Anghinare, Sparanghel, Avocado, Telina, Morcov , Conopida, Cicoare, Usturoi, Ghimbir, Hrean, Kale, Fasole, Salata Verde, Ceapa, Cartofi, Dovleac, Cartofi Dulci, Paine, Cuscus, Ou, Ulei De Masline, Ponzu, Orez, Alge Marine, Sos De Soia, Tofu, Yuzu
Nutrienti: Biotina, Fosfor, Mangan, Molibden, Tiamina / Vitamina B1, Vitamina B6, Vitamina C
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.