Origine: Africa, Asia, Europa de Sud
Gust / Aroma: Nuci
Ocazii de consum: Primavara, Vara, Toamna, Iarna, Gratar, Vanat
Depozitare: Rece, 2-7 °C
Durata de livrare: 3-5 zile lucratoare
Gust: Amar, Acru, Umami
Culturi: Alpina, Araba, Balcanica, Baltica, Olandeza, Franceza, Greaca, Italiana, Mediteraneana, Persana, Peruana, Spaniola, Turca, Orientala
Folosire: Coacere, conserve, extragere, fermentare, gel, marinare, ulei, paste / aluat, murat, fum, sous vide, prajire, sirop
Culori: Verde
Mancaruri: Mic Dejun, Branza, Crustacee, Peste, Functional, Gratar, Gratar, Pranz, Fel Principal, Carne, Paste, Pizza, Pasari, Salata, Sandvish, Gustare, Supa, Aperitiv, Sushi, Vegetarian, Legume
Taste friends: Mozzarella, Branza (Altele), Creveti, Homar, Crab, Alte crustacee, Cod, Anghila, Monkfish, Somon, Peste (Apa Sarata), Peste (Apa Dulce), Scoici, Mar, Caise, Nuca De Cocos, Porumb, Castraveti, Vinete, Smochine, Grapefruit, Kalamansi, Lamaie, Lime, Mandarin, Mango, Masline, Portocala, Piersici, Ananas, Granatapfel, Dovleac, Capsuni, Rosii, Pepene, Cerb, Iepure, Vanat (Altul), Busuioc, Arpagic, Marar, Fenicul, Menta, Patruns , Salvie, Furnici, Insecte (Altele), Fasole, Carne De Vita, Sunca Uscata, Capra, Miel, Organade, Porc, Oi, Vitel, Carne, Ciuperci Porcini, Trufe, Ciuperci (Altele), Migdale, Alune, Fistic, Nuc, Nuci , Pui, Rata, Gasca, Fazan, Porumbel, Prepelita, Curcan, Pasari De Curte (Altele), Scoici, Stridii, Calamar, Piper Negru, Mustar, Sare, Vanilie, Chili, Anghinare, Sparanghel, Avocado, Sfecla Rosie, Telina, Morcov, Conopida , Cicoare, Usturoi, Ghimbir, Hrean, Varza, Fasole, Salata Verde, Ceapa, Cartofi, Ridichi, Dovleac, Paine, Cuscus, Ou, Ulei De Masline, Seminte De Dovleac, Orez, Alge Marine, Sos De Soia E, Tofu
Nutrienti: Vitamina A, Fier, Vitamina C
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.