Origine: America de Sud
Gust / Aroma: Castravete proaspat, usor acrisor
Ocazii de consum: Primavara, Vara
Depozitare: Rece, 2-7 °C
Gust: Amar, Acru, Sarat, Umami
Culturi: Africana, Alpina, Asiatica, Balcanica, Creola, Olandeza, Franceza, Greaca, Italiana, Mediteraneana, Portugheza, Spaniola, Turca
Folosire: Albire, conserve, tocare, infuzie rece, acoperire, taiere cu forma, decorare, fermentare, garnisare, injectare, marinare, saramura, fum, sous vide, aburire, prajire
Culori: Alb, Verde
Mancaruri: Alcool, Cocktail, Crustacee, Desert, Peste, Fructe, Functional, Infuzie, Pranz, Fel Principal, Gustare, Supa, Aperitiv, Sushi, Vegetarian, Legume, Apa
Taste friends: Gin, Rom, Vodca, Ciocolata, Creveti, Homar, Crab, Alte crustacee, Cod, Anghila, Moms, Somon, Peste (Apa Sarata), Peste (Apa Dulce), Crustacee, Nuca De Cocos, Castraveti, Lamaie, Lime, Mandarina, Masline, Mazare , Granatapfel, Dovleac, Capsuni, Pepene, Iepure, Marar, Fenicul, Menta, Vita, Capra, Miel, Organisme, Porc, Oaie, Vitel, Carne, Pui, Rata, Gasca, Fazan, Porumbel, Prepelita, Curcan, Pasari De Curte (Altele ), Scoici, Stridii, Calamar, Sare, Vanilie, Chili, Sfecla Rosie, Ghimbir, Ulei De Masline, Ponzu, Orez, Alge Marine, Sos De Soia, Tofu, Yuzu
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.