Origine: America de Nord, Europa de Nord, America de Sud
Gust / Aroma: Briny, stridie
Ocazii de consum: Primavara, Vara, Toamna, Iarna, Ziua Indragostitilor
Depozitare: Rece, 2-7 °C
Gust: Dulce, Sarat, Acru, Amar, Umami
Culturi: Australiana, Baltica, Chiliana, Creola, Olandeza, Franceza, Greaca, Italiana, Japoneza, Coreeana, Mediteraneana, Nordica, Nord-Americana, Peruana, Portugheza, Rusa, Spaniola
Folosire: Albire, amestecare, conservare, tocare, saramura, fum, sub vid, fierbere la abur, prajire
Culori: Albastru, Verde
Mancaruri: Cocktail, Crustacee, Peste, Functional, Pranz, Fel Principal, Paste, Gustare, Starter, Sushi, Vegetarian, Legume
Taste friends: Gin, Vodca, Ciocolata, Creveti, Homar, Crab, Alte crustacee, Cod, Anghila, Monkfish, Somon, Peste (Apa Sarata), Peste (Apa Dulce), Crustacee, Mar, Citrice, Nuca De Cocos, Castraveti, Smochine, Grapefruit, Kalamansi, Lamaie , Lime, Mandarin, Mango, Masline, Portocala, Mazare, Zmeura, Fructe Rosii, Capsuni, Rosii, Pepene, Marar, Fenicul, Menta, Tarhon, Furnici, Insecte (Altele), Fasole, Trufe, Ciuperci (Altele), Nuca, Rata, Gasca, Fazan, Porumbel, Prepelita, Curcan, Scoici, Stridii, Calamar, Sare, Vanilie, Chili, Sparanghel, Avocado, Conopida, Ghimbir, Ou, Ponzu, Orez, Alge Marine, Sos De Soia, Tofu, Yuzu
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.