Origine: Europa de Sud
Gust / Aroma: Muscatura ferma,crocanta, usor amara, fasole proaspata.
Ocazii de consum: Primavara, Vara, Toamna, Iarna, Gratar, Vanat
Depozitare: Rece, 2-7 °C
Gust: Dulce, Sarat, Acru, Amar, Umami
Culturi: Alpina, Olandeza, Franceza, Greaca, Italiana, Mediteraneana, Spaniola, Elvetiana
Ambalat: Solitair (16 articole), CressSingle, CressSleeve
Folosire: Amestecare, emulsionare, fermentare, ulei, decapare, fum, aburire, prajire
Culori: Alb, Verde
Mancaruri: Crustacee, Peste, Functional, Pranz, Fel Principal, Carne, Paste, Pasare, Salata, Supa, Vegetarian, Legume
Taste friends: Creveti, Homar, Crab, Alte crustacee, Cod, Anghila, Monkfish, Somon, Peste (Apa Sarata), Peste (Apa Dulce), Castraveti, Vinete, Masline, Dovleac, Rosii, Arpagic, Fenicul, Menta, Tarhon, Anason, Fasole, Carne De Vita , Capra, Miel, Organe, Porc, Oi, Vitel, Carne, Ciuperca Shiitake, Trufe, Ciuperci (Altele), Nuca, Pui, Rata, Gasca, Fazan, Porumbel, Prepelita, Curcan, Pasari De Curte (Altele), Calamar, Piper Negru , Mustar, Chili, Avocado, Morcov, Conopida, Usturoi, Ghimbir, Hrean, Ceapa, Cartofi, Dovleac, Cartofi Dulci, Couscous, Ou, Ponzu, Orez, Sos De Soia, Zahar, Tofu, Yuzu
Nutrienti: L-lizina
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.