Origine: Asia
Gust / Aroma: Naut
Ocazii de consum: Primavara, Vara, Toamna, Iarna, Gratar, Craciun, Vanat
Depozitare: Rece, 2-7 °C
Gust: Dulce, Sarat, Acru, Amar, Umami
Culturi: Africana, Alpina, Araba, Asiatica, Balcanica, Chineza, Creola, Franceza, Greaca, Indiana, Indoneziana, Italiana, Coreeana, Mediteraneana, Persana, Portugheza, Thailandeza, Turca, Orientala
Folosire: Coacere, saramura, fum, sous vide, prajire
Culori: Verde
Mancaruri: Mic Dejun, Crustacee, Peste, Functional, Gratar, Gratar, Pranz, Fel Principal, Carne, Paste, Pizza, Pasare, Supa, Aperitiv, Vegetarian, Legume
Taste friends: Creveti, Homar, Crab, Alte crustacee, Mocheta, Crustacee, Mar, Castraveti, Vinete, Smochine, Masline, Dovleac, Rosii, Arpagic, Menta, Fasole, Carne De Vita, Capra, Miel, Organe, Porc, Oaie, Vitel, Carne, Trufe , Ciuperci (Altele), Migdale, Alune, Fistic, Nuca, Nuci, Pui, Rata, Gasca, Fazan, Porumbel, Prepelita, Curcan, Pasare (Altele), Scoici, Stridii, Calamar, Piper Negru, Chimen, Chili, Sparanghel, Morcov, Conopida, Cicoare, Fasole, Ceapa, Cartofi, Dovleac, Cartofi Dulci, Paine, Cuscus, Ou, Lemn Dulce, Ulei De Masline, Seminte De Dovleac, Orez, Sos De Soia, Tofu
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.