Origine: Africa
Gust / Aroma: Mustar, piper, ridichi
Ocazii de consum: Primavara, Vara, Toamna, Iarna, Gratar, Craciun, Vanat
Depozitare: Rece, 2-7 °C
Gust: Amar, Acru, Umami
Culturi: Alpin, Balcanic, Baltic, Olandeza, Engleza, Franceza, Germana, Greaca, Indiana, Nordica, Nord-Americana, Poloneza, Portugheza, Rusa, Spaniola, Turca
Folosire: Decor, Garnitura
Culori: Verde
Mancaruri: Mic Dejun, Branza, Functional, Pranz, Fel Principal, Carne, Paste, Pizza, Pasare, Salata, Sandvis, Gustare, Supa, Aperitiv, Vegetarian, Legume
Taste friends: Branza (Altele), Cod, Anghila, Monkfish, Somon, Peste (Apa Sarata), Peste (Apa Dulce), Crustacee, Mar, Porumb, Castraveti, Vinete, Masline, Ananas, Dovleac, Rosii, Arpagic, Anason, Fasole, Carne De Vita, Uscata Sunca, Capra, Miel, Organe, Porc, Oaie, Vitel, Carne, Ciuperci Porcini, Ciuperci Shiitake, Trufe, Ciuperci (Altele), Fistic, Pui, Rata, Gasca, Fazan, Porumbel, Prepelita, Curcan, Pasari De Curte (Altele), Piper Negru, Mustar, Chili, Anghinare, Sparanghel, Avocado, Sfecla Rosie, Telina, Morcov, Conopida, Cicoare, Usturoi, Ghimbir, Hrean, Varza Varza, Fasole, Salata Verde, Ceapa, Cartofi, Ridichi, Dovleac, Paine, Cuscus, Ou , Ulei De Masline, Seminte De Dovleac, Orez, Tofu
Nutrienti: Vitamina A, Biotina, Acid folic / Vitamina B9, Fier, Molibden, Vitamina C, Vitamina E, Vitamina K, Calciu
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.