Descopera gustul
O tulpina decorativa si naturala, cu o senzatie de muscatura crocanta si proaspata.
Cu ce merge impreuna
Gustul proaspat al Gangnam Tops se imbina perfect cu preparatele culinare cu arome usor amare. Mai presus de toate, Gangnam Tops aduc un plus de savoare in salate sau sandvisuri, dar se combina si cu pestele gras; precum macrou sau hering, sau legume precum dovleac, fenicul, fasole, leguminoase si cartofi. Datorita aromei lor delicate, se potrivesc bine si cu fructe rosii in deserturi. Culoarea verde deschis si lungimea acestor tulpini le fac exceptional de decorative. Prin urmare, se potrivesc bine cu tendintele actuale: aspectul natural si bucataria nordica. Gangnam Tops sunt cu adevarat versatile.
Despre origine
Gangnam Tops sunt tulpinile unei plante originare din Coreea de Sud, care se gasesc si in unele regiuni ale Chinei si Thailandei. Topurile Gangnam apartin familiei sedum. Sedumul este cunoscuta pentru capacitatea de intindere pe suprafata solului dar este mai putin cunoscut faptul ca diversele soiuri sunt de fapt comestibile. In bucataria coreeana, sedumul a fost recunoscut ca o leguma salbatica comestibila inca din secolele al XVI-lea si al XVII-lea: Namul, folosit in mancaruri precum Dolnamul. Aceste plante cresc doar in salbaticie. Coreenii cunosc produsul in principal ca o leguma de primavara si ii atribuie o serie de proprietati curative. Se sustine ca planta contracareaza imbatranirea tesutului conjunctiv tanar datorita concentratiei mari de polifenoli. Rob Baan a adus recent produsul inapoi cu el din Coreea de Sud, dupa o calatorie culinara de descoperire cu un numar de bucatari de top. Acum am dezvoltat o metoda de cultivare adecvata, astfel incat produsul sa fie disponibil pe tot parcursul anului si sa indeplineasca standardele adecvate de siguranta alimentara.
Disponibilitate
Gangnam Tops este disponibil pe tot parcursul anului. Temperatura de depozitare a acestui produs este intre 2-7°C. Cultivata dupa metode de cultivare responsabile din punct de vedere social, Gangnam Tops indeplineste standardele de igiena in bucatarie. Puteti folosi acest produs direct, deoarece este cultivat curat si igienic.
Gust:
Dulce, Sarat, Acru, Amar, Umami
Culturi:
Africana, Alpina, Asiatica, Australiana, Balcanica, Baltica, Chineza, Creola, Olandeza, Franceza, Greaca, Indiana, Indoneziana, Italiana, Japoneza, Coreeana, Mediteraneana, Nordica, Nord-Americana, Persana, Portugheza, Turca, Orientala
Folosire:
Coacere, decorare, prajire, garnitura, saramura, rotisare, fum, abur, prajire
Mancaruri:
Branza, Cafea, Crustacee, Peste, Gratar, Gratar, Pranz, Fel Principal, Carne, Paste, Pasari de curte, Salata, Gustare, Aperitiv, Sushi, Vegetarian, Legume
Taste friends:
Gin, Ciocolata, Cafea, Creveti, Homar, Crab, Alte crustacee, Cod, Anghila, Monkfish, Somon, Peste (Apa Sarata), Peste (Apa Dulce), Crustacee, Mar, Banane, Nuca De Cocos, Porumb, Castraveti, Mandarine, Mango, Masline , Mazare, Ananas, Dovleac, Caprioara, Iepure, Vanat (Altul), Fenicul, Menta, Salvie, Tarhon, Anason, Fasole, Carne De Vita, Capra, Miel, Organe, Porc, Oaie, Vitel, Carne, Ciuperci Shiitake, Ciuperci (Altele) ), Nuca, Pui, Rata, Gasca, Fazan, Porumbel, Prepelita, Curcan, Pasari De Curte (Altele), Scoici, Stridii, Calamar, Piper Negru, Scortisoara, Chimen, Mustar, Sare, Vanilie, Chili, Sparanghel, Avocado, Sfecla Rosie, Conopida, Cicoare, Fasole, Ceapa, Cartofi, Dovleac, Cuscus, Ou, Ulei De Masline, Orez, Alge Marine, Sos De Soia, Tofu