Origine: Africa, Asia, Australia, Europa Centrala, America de Nord, Europa de Nord, America de Sud, Europa de Sud
Gust / Aroma: Umami
Ocazii de consum: Primavara, Vara, Toamna, Iarna
Depozitare: 12-16 °C, uscat
Gust: Amar, dulce, sarat, umami
Culturi: Araba, Asiatica, Australiana, Baltica, Chiliana, Chineza, Creola, Olandeza, Franceza, Greaca, Italiana, Japoneza, Coreeana, Nordica, Nord-Americana, Peruana, Portugheza, Rusa, Spaniola
Folosire: Coacere, zdrobire, pane, invelire, decorare, garnisire, marinare, aluat, murat, sous vide, aburire, prajire, insiropare
Culori: Verde
Mancaruri: Mic Dejun, Branza, Cocktail, Crustacee, Desert, Peste, Functional, Gratar, Pranz, Fel Principal, Paste, Produse de patiserie, Pizza, Gustare, Supa, Aperitiv, Sushi, Vegetarian, Legume
Taste friends: Gin, Vodca, Branza (Altele), Ciocolata, Creveti, Homar, Crab, Alte crustacee, Cod, Anghila, Monkfish, Somon, Peste (Apa Sarata), Peste (Apa Dulce), Crustacee, Mar, Porumb, Castraveti, Vinete, Kalamansi, Lamaie, Lamaie, Mandarina, Portocala, Fructele Pasiunii, Mazare, Ananas, Granatapfel, Dovleac, Caprioara, Iepure, Vanat (Altul), Fenicul, Menta, Salvie, Anason, Furnici, Insecte (Altele), Capra, Miel, Organisme, Porcini Ciuperci, Ciuperci Shiitake, Trufe, Ciuperci (Altele), Fistic, Rata, Scoici, Stridii, Calamar, Sare, Vanilie, Chili, Anghinare, Sparanghel, Avocado, Conopida, Cicoare, Usturoi, Ghimbir, Hrean, Varza, Ceapa, Cuscus, Lemn Dulce, Ponzu, Seminte De Dovleac, Orez, Alge Marine, Sos De Soia, Zahar, Tofu, Yuzu
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.