Origine: Oceania
Gust / Aroma: Jeleu, consistenta apoasa, usor dulce-acrisor
Ocazii de consum: Primavara, Vara, Toamna, Iarna, Vanat, Halloween
Depozitare: Rece, 2-7 °C
Gust: Dulce, Sarat, Acru, Amar, Umami
Culturi: African, Australian, Creolic, Indian, Indonezian, Coreean, Mexican, Sud-American, Thailandez
Folosire: Coacere, amestecare, blitzing / piure, decorare, prajire, fermentare, gel, fum, sous vide, abur
Culori: Verde
Mancaruri: Alcool, Branza, Cocktail, Crustacee, Peste, Gratar, Gustare, Supa, Ceai, Vegetarian, Legume
Taste friends: Gin, Vodca, Creveti, Homar, Crab, Alte crustacee, Cod, Anghila, Monkfish, Peste (Apa Sarata), Peste (Apa Dulce), Crustacee, Citrice, Cocos, Castraveti, Grapefruit, Kalamansi, Lamaie, Lime, Mandarina, Ananas, Dovleac , Caprioara, Iepure, Vanat (Altul), Fenicul, Menta, Insecte (Altele), Miel, Organe, Porc, Oaie, Scoici, Chili, Conopida, Ceapa, Cuscus, Ulei De Masline, Ponzu, Orez, Alge, Sos De Soia, Zahar , Tofu, Yuzu
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.