Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Sfatul bucatarului
Deschideti produsul ambalat in vid cu 1 sau 2 ore inainte, astfel incat sa oxigenati carnea, sa-i restabiliti culoarea initiala si sa o lasati sa ajunga la temperatura camerei, optima pentru gatit.
Ideal pentru gratar sau gratar.
Odata gatita, separati grasimea de carne, prajiti-o din nou pe gratar pana ajunge la o textura crocanta si in acest moment taiati-o in brunoise (taiata cubulete) si apoi serviti-o deasupra fripturii cu adaos de sare de Cornish .
Se lasa sa se odihneasca pe un gratar cateva minute inainte de servire. Se recomanda folosirea mancarurilor calde.
Ce carne este Rubia Gallega?
Rubia Gallega este una dintre cele mai apreciate carnuri din lume, vitele au varste cuprinse intre 7 si 20 de ani si sunt crescute in salbaticie, hranindu-se cu iarba proaspata suplimentata cu iarba uscata in perioadele de penurie.
Numele Rubia Gallega deriva din colorarea vacilor si originea lor, si anume vacile blonde si galice.
Provenienţa
Leon/Valencia SPANIA
Tipologie
Rubia Gallega
Ambalare
700 g aprox. ambalate in vid
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.