Preparat de pere pentru aromatizarea produselor fine de patiserie, deserturi si inghetata. Festivalul de coacere. Ingrediente aromatizante: arome naturale; Alte ingrediente: sirop de glucoza, 30% pulpa de pere, sirop de zahar invertit, tuica de pere Williams-Christ, amidon, concentrat de suc de lamaie. Contine alcool. Nu este potrivit pentru consum direct. Dozare: 50 g la 1 kg de masa. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Aceasta pasta de fructe aromatizeaza cremele, frisca, quarkul, deserturile, ciocolata, inghetata etc. Obtinuta din extracte de fructe, arome, zahar invertit, sirop de glucoza si piure de rubarba. Aroma delicioasa si fructata de rubarba sustine si imbunatateste tot ceea ce are nevoie de acel ceva!!!
Valoare calorica: 933 kJ/220 kcal
Grasimi: 0 g
Acizi grasi saturati: 0 g
Carbohidrati: 48,6 g
Zaharuri: 27,5 g
Proteine: 0,1 g
Sare: 0 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.