Înlocuitor de zahăr care se folosește în loc de zahăr pudră și nu absoarbe umezeala la fel de repede. Are si o aroma usor de menta, motiv pentru care se foloseste foarte mult la fabricarea gumei de mestecat. Zahărul poate fi folosit în orice scop normal, altul decât caramelizarea. Consumul excesiv poate avea efect laxativ! Produse extraordinare cu o aromă perfectă și o colorare excelentă - asta este SOSA! Sosa Ingredients SL este unul dintre cei mai importanți producători de ingrediente premium pentru gastronomie și cofetărie din Spania. Compania a fost înființată în 1967 ca o afacere de familie și produce biscuiți lucrați manual și articole tradiționale catalane de Crăciun. Mai târziu, în anii 1970, Sosa și-a extins gama de produse pentru a include ingrediente pentru înghețată, care a devenit o gamă de produse rafinate pentru fabricarea înghețatei în anii 1980. În anul 2000, compania a început să producă ingrediente pentru gastronomie și cofetărie odată cu introducerea nucilor. Ulterior s-au adăugat fructe liofilizate, texturizanți, extracte naturale din plante, arome naturale și multe alte ingrediente. Sosa exportă în prezent în peste 80 de țări. Scopul principal al Sosa este extinderea și îmbunătățirea constantă a liniilor de produse, acordând totodată prioritate celei mai înalte calitate, tehnologie și inovație. arome naturale și multe alte ingrediente adăugate. Sosa exportă în prezent în peste 80 de țări. Scopul principal al Sosa este extinderea și îmbunătățirea constantă a liniilor de produse, acordând totodată prioritate celei mai înalte calitate, tehnologie și inovație. arome naturale și multe alte ingrediente adăugate. Sosa exportă în prezent în peste 80 de țări. Scopul principal al Sosa este extinderea și îmbunătățirea constantă a liniilor de produse, acordând totodată prioritate celei mai înalte calitate, tehnologie și inovație.