Pasta de patiserie stabila la coacere - preparat din nuca de cocos pentru aromatizarea produselor fine de patiserie, deserturi si inghetata. Ingrediente: sirop de glucoza, zahar invertit, sirop de fructoza, pudra de cocos 14%, amidon, alcool etilic, apa, aroma naturala, maltodextrina, CASEINAT DE SODIU. Produsul poate fi folosit ca ingredient pentru aromatizarea produselor fine de panificatie, deserturi si inghetata. Trebuie respectate cerințele legale. Doza maxima admisa este de 230 g la 1 kg de produs finit. Numai pentru procesare comerciala. Nu este potrivit pentru consum direct. Se amesteca inainte de utilizare! Dozare: 50 g : 1 kg frisca, 70 g : 1 kg aluat, maxim 230 g : 1 kg A se pastra la loc racoros (+15 pana la +20°C) in recipientul original sigilat.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Acest produs este potrivit pentru aromatizarea cremelor, frisca, inghetata, deserturi, praline, prajituri, quark si produse de patiserie. Pe langa extracte de aroma si arome naturale, contine pudra de vin alb, extract de cafea, caramel, tuica, alune de padure, glucoza si sirop de zahar invertit.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1549 kJ/368 kcal
Grasimi: 10 g
Acizi grasi saturati: 8,5 g
Carbohidrati: 63,7 g
Zaharuri: 45,6 g
Proteine: 1,7 g
Sare: 0,08 g
Alergeni (poate contine urme): lapte
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.