GelEspessa contine guma xantan si poate fi folosit ca agent de ingrosare pentru sosuri, supe. GelEspessa poate fi folosit si ca stabilizator pentru sorbeturi. GelEspessa poate fi adaugat rece sau cald cu lichidul pana cand masa se ingroasa.
Agent de ingrosare, E 415. Ingrediente: maltodextrina, guma xantan E415. Dozare: 6-15g/kg. Bateti produsul pana cand amestecul se ingroasa. Se amesteca cu masa rece sau calda. A se pastra intr-un loc rece si uscat. Fabricat in Spania.
Alergeni (poate contine urme):
lapte
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1308kJ / 314kcal
Grasimi:
0g
Acizi grasi saturati:
0g
Carbohidrati:
67 g
Zaharuri:
0g
Proteine:
2.3 g
Sare:
2.4 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.