Aceste macaroane scurte, striate au capete ascuțite înclinate pe ambele părți. Au aproximativ 3,5 cm lungime și aproximativ 1 cm lățime. Formatul de paste Garganelli amintește de esofagoul găinilor și, prin urmare, se numește garganel în dialectul Romagna. Acești tăiței au cel mai bun gust cu un sos de iepure sau serviți cu un sos făcut din slănină și mazăre.
Paste făcute din gris de grâu dur. Ingrediente: gris de GRAU dur. Fierbe pastele în 6 litri de apă clocotită, cu sare, timp de 8-10 minute (al dente 8 minute, moale 10 minute), apoi se scurg. A se pastra la rece si uscat.
Valoare calorica:
1563kJ/369kcal
Grasimi:
4.2 g
Acizi grasi saturati:
1.3 g
Carbohidrati:
67 g
Zaharuri:
2.4 g
Proteine:
14.5 g
Sare:
0.13 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.