Galuste de cartofi cu umplutura de branza. Ingrediente: Aluat: piure de cartofi 98% (apa, fulgi de cartofi, amidon de cartofi), sare, aroma naturala; Umplutură: 42% ricotta (BRANZĂ PROTEINĂ DE ZER), 33% preparat de brânză (BRANZĂ EDAMER/CHEDDAR, apă, grăsime vegetală necălită (palmier, floarea soarelui), PROTEINE LACTATE, BRÂNZĂ Gorgonzola, regulator de aciditate: acid citric, sare, amidon din cartofi , aromă), fulgi de cartofi, ulei de floarea soarelui, apă, 4% BRÂNZĂ Gorgonzola, 4% BRÂNZĂ, sare, aromă, conservant: acid sorbic. Pudrat cu faina de orez. Puneți gnocchi în apă clocotită cu sare. Odată ce se ridică la suprafață, lăsați-le să fiarbă 2-3 minute. Apoi se scurge si se serveste dupa preferinta. A se pastra la loc racoros sub +7°C. Proprietăți: proteine din laptele animal.
Valoare calorica:
695kJ/165kcal
Acizi grasi saturati:
2.1 g