În spatele specialităților de paste ale vechii fabrici de paste „Morelli” se află un ingredient cu totul special care nu se găsește de fapt în pastele convenționale: germeni de grâu. În mod normal, aceasta este separată de tărâțe la măcinarea cerealelor. Cu „Morelli”, totuși, partea bogată în nutrienți a grâului este returnată în tărâțe după măcinare, rezultând o pastă cu textură fermă și cu aromă intensă. În casa tradițională „Morelli” cele mai bune paste italiene sunt făcute manual și de cea mai înaltă calitate de peste 150 de ani. Compania este in continuare unul dintre cei mai respectati producatori de paste din tara. În producția de paste clasice și a pastelor creative cu aromă, nu se folosesc conservanți sau coloranți, totul este natural si produs cu multa rabdare. Aluatul, făcut din gris de grâu dur de cea mai bună calitate, se rulează manual și se usucă la temperatură scăzută timp de 36 de ore.
Valoare calorica:
1416kJ/334kcal
Acizi grasi saturati:
0.04 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.