Sunca iberica se matureaza usor timp de 36 de luni la o altitudine de aproximativ 900 de metri in Sierra de Baza, 100% naturala, facuta fara conservanti: maturand exclusiv cu sare de mare. Clima speciala, uscata si racoroasa din muntii Granada promoveaza procesul optim de coacere si face din aceasta sunca o delicatesa remarcabila. Aceasta sunca de la fabrica Jamones Granadinos provine de la porci care sunt cel putin 50% porci iberici de rasa pura. Hranirea se face cu cereale (Cebo). Pentru gust si aroma optime, deschideti cu 10 minute inainte de servire. Savurati la temperatura camerei.
Sunca iberica Cebo, rasa 50% iberica, invechita cel putin 36 de luni, uscata la aer, feliata, ambalata in vid. Ingrediente: carne de porc, sare de mare. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. A se pastra la frigider dupa deschidere. Pentru gust si aroma optime, deschideti cu 10 minute inainte de servire. ES;10.09802/GR;CE
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1331kJ/319kcal
Acizi grasi saturati:
6,5 g