Aceasta sunca este prezentata intr-un nou format, un pachet care reduce contactul produsului cu plasticul, care mentine mirosul, aroma, culoarea si textura suncii.
Feliile sunt usor de separat si dau senzatia ca tocmai au fost feliate manual datorita ambalajului cu atmosfera protectoare.
Pur si simplu intoarceti pachetul cu susul in jos pentru a prezenta o farfurie perfecta din punct de vedere estetic de sunca spaniola feliata. Ideal ca aperitiv sau starter, intr-un platou de mezeluri iberice.
Ce face special porcul iberic Bellota?
Porcul iberic bellota este un animal hranit exclusiv cu ghinde (bellotas in spaniola) si ierburi naturale si crescut in pasuni, in semilibertate, pascand pe camp si facand exercitii ca animalele salbatice.
In sezonul "montanerei", din septembrie pana in februarie, pomii "dehesa" isi produc fructele, ghinda, pe care porcii le devoreaza cu pofta.
Ghindele sunt un fruct foarte energetic si contin o cantitate mare de acid oleic. Acest mod de hranire a animalelor ne permite sa obtinem cele mai bune sunci iberice.
Provenienţa
Guijuelo Salamanca SPANIA
Tipologie
Sunca iberica de Bellota „Admiracion” feliata manual
Format
5 pungi de 80 g fiecare. ambalat in atmosfera protectoare, pre-feliat manual
Mod de pastrare: a se pastra la temperaturi sub 5°C
Ingrediente: pulpă de porc și sare)
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1331kJ/319kcal
Acizi grasi saturati:
6,5 g
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs