Carnea de porc Iberico este o bucata de carne suculenta si bine marmorata. Carnea provine de pe spate si are o aroma bogata de nuci data de cele 6-10 kilograme de ghinda cu care se hraneste porcul Iberico in fiecare zi in timpul toamnei.
Cutie: Doua portii, in total 300 de grame.
Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare
Cele mai delicioase combinatii de arome cu cotlet de porc Iberico
Combinati cotletele cu un sos cremos de mustar de casa sau cu un sos balsamic de mustar. Daca preferati o nota picanta, de ce sa nu marinati cotletele de porc cu un sos picant de soia. Orice combinatie este excelenta cu cotletele de porc Iberico, deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la aroma potrivita.
Ingrediente
100% carne de porc
Pregatire:
BBQ : 10-15 minute. *
Intoarceti carnea regulat.
GRILL : 10-15 minute. *
Intoarceti carnea la jumatatea timpului de pregatire
* Pentru produse decongelate
Pentru cele mai bune rezultate, dezghetati produsul in frigider in afara cutiei cu 1 zi inainte de utilizare.
Ambalare: 2 x 150 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 818 kJ / 197 kcal
Grasimi: 13,2 g
Acizi grasi saturati: 4,3 g
Carbohidrati: <0,5 g
Zaharuri: <0,5 g
Proteine: 19,4 g
Sare: 0,0 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.