Antricot Vita Wagyu, Japonia, Tochigi, A4 BMS 6, 300 g

Tochigi
537,00 lei 443,00 lei
Produs cantarit. Greutatea finala poate sa difere ±10%, iar costul final va fi comunicat dupa plasarea comenzii.
Aceasta vita Wagyu provine din Juku. Fermierii își cresc propriile vite Kuroge Washu în ferme mici, unde sunt hrănite ca parte a familiei și hrănite cu iarbă, paie de orez și siloz. Rezultă o carne foarte marmorată, extrem de delicată. Această carne rafinată are o textură ușoară și o aromă dulce bogată, iar grăsimea conține un conținut ridicat de acizi grași nesaturați, care sporesc aroma.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: MHQ.JUKU3-3184 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 44 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

ATENTIE! PRODUS CONGELAT!
Carnea de vită japoneză Wagyu este strict clasificată de Asociația Japoneză de Clasificare a Cărnii. Deoarece este cea mai rafinată carne de vită din lume, este imperativ ca acest produs unic să fie clasificat corespunzător pentru a proteja integritatea, transparența și autenticitatea.

Carcasele de vită Wagyu sunt clasificate între a șasea și a șaptea coastă.
Clasarea se bazează pe doi factori foarte specifici: randament și grad.
Randament înseamnă raportul dintre carne și greutatea reală a carcasei.
Gradul înseamnă scorul general de marbling de carne de vită (BMS), standardul de culoare a cărnii de vită (BCS), standardul de grăsime de vită (BFS), fermitatea și textura.
Pentru a fi calificată ca Wagyu japonez A5, carnea de vită trebuie să fie clasificată ca gradul A pentru randament și gradul 5 în BMS, BFS, BCS, fermitate și textură.

DESPRE A4 WAGYU Juku.
Gustul rafinat al aromelor Japoniei și tradiția culinară extrem de sofisticată a fost transmisă din generație în generație de secole.

Tochigi produce o mare cantitate de carne de vită care provine din Japonia, cu aproape 20% din wagyu japonez originar de aici. Datorită climei temperate și rasei japoneze de vite negre, carnea care provine de la Juku este cunoscută pentru frăgezimea sa, precum și pentru marmorarea sa bine echilibrată.

DETALII PRODUS
Aproximativ 300 de grame 
Carne de vită autentică A5 BMS 7  WAGYU
Fiecare friptură este tăiată manual
Stare termica: congelat
Kuroge japonez (bovine negre)
Transport cu temperatură controlată
Produs din Japonia

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!