Preparat de vanilie Bourbon pentru aromatizarea produselor fine de patiserie, deserturi si inghetata. Ingrediente: sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, sirop de fructoza, aroma naturala de vanilie bourbon, sirop de caramel. A se pastra intr-un loc racoros. Produs stabil pentru coacere. Dozare: 3 g la 1 kg de masa. Produsul poate fi folosit ca ingredient pentru aromatizarea produselor fine de panificatie, deserturi si inghetata. Nu este potrivit pentru consum direct. Proprietati: Contine alcool.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Pasta de vanilie tripla dubla fara pete, este ideala pentru a face inghetata de lapte si pentru aromatizarea cremelor, cremelor, umpluturii si deserturilor. Se compune din arome naturale si identice in natura de vanilie Bourbon, zahar invertit, sirop de glucoza ai sirop de fructoza. Gustul delicios al vaniliei Bourbon sustine si sporeste tot ceea ce ar trebui sa aiba acel ceva anume!!!
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1328 kJ/313 kcal
Grasimi: 0 g
Acizi grasi saturati: 0 g
Carbohidrati: 76,1 g
Zaharuri: 56 g
Proteine: 0 g
Sare: 0,02 g
Alergeni (poate contine urme): lapte
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.