Elastic este cu siguranta cea mai elastica gelatina moale de pe piata. Se compune, printre altele, din carregenato (alge) si guma (roscove), precum si din maltodextrina. Aceste doua elemente ne permit sa obtinem un gel complet transparent si elastic. Pentru a lucra cu aceasta gelatina este important sa o amestecam la temperatura camerei si apoi sa o incalzim la o temperatura minima de 65°C (fierbe mai bine) astfel incat sa hidrateze si sa se geleze. Odata ce totul este gelificat, se creeaza o tesatura elastica care poate fi intinsa si manipulata, chiar si pentru a acoperi suprafetele. Se recomanda sa nu folositi medii foarte acide, deoarece acestea au tendinta de a se rupe si nu se vor coagula. Odata gelificat, ar trebui sa fie refrigerat pentru a mentine structura stabila. I.
Pulbere elastica. Ingrediente: maltodextrina, agent de ingrosare: guma de roscove (E140), caragenan (E407), regulator de aciditate: citrat de potasiu (E332ii). Doza recomandata: 25-50 g/kg A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Proprietati: Nu trebuie date valori nutritionale.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.