Preparat alimentar pentru aromatizarea produselor fine de panificatie, deserturi si inghetata. Ingrediente: sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, fructoza, pudra de vanilie extract, aroma naturala de vanilie bourbon, concentrate (dovleac, morcov), acidifiant: acid citric. Produsul poate fi folosit ca ingredient pentru aromatizarea produselor fine de panificatie, deserturi si inghetata. Numai pentru procesare comerciala. Nu este potrivit pentru consum direct. Dozare: 7 g: 1000 g masa.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Vanilia folosita pentru a aroma aceasta pastă provine din Moroni, capitala arhipelagului Comore din Oceanul Indian. Excelent pentru a face inghetata cu lapte si pentru aromatizarea cremelor, cremelor, umpluturii si deserturilor. Gustul delicios al vaniliei Moroni sustine si sporeste tot ceea ce ar trebui sa aiba acel ceva anume!!! Aceasta pasta consta aproape in intregime din vanilie si, prin urmare, are o culoare inchisa.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1272 kJ/301 kcal
Grasimi: 1,7 g
Acizi grasi saturati: 0,3 g
Carbohidrati: 67,3 g
Zaharuri: 52,1 g
Proteine: 0,9 g
Sare: 0,03 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.