Preparat de banane pentru aromatizarea produselor fine de patiserie, deserturi si inghetata. Ingrediente: piure de banane 49%, sirop de glucoza, sirop de zahar invertit, alcool etilic, amidon, concentrat de morcovi, aroma naturala, antioxidant: acid citric. A se pastra la loc racoros (+15°C - +20°C) in recipientul original sigilat. Dozare: 50 g: 1 kg masa. Produsul poate fi folosit ca ingredient pentru aromatizarea produselor fine de panificatie, deserturi si inghetata. Trebuie respectate cerințele legale. Nu este potrivit pentru consum direct.
Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare
Aceasta pasta de fructe aromatizeaza cremele, frisca, quarkul, deserturile, ciocolata, inghetata etc. Obtinuta din extracte de fructe, arome, zahar invertit, sirop de glucoza si piure de rubarba. Aroma delicioasa si fructata de rubarba sustine si imbunatateste tot ceea ce are nevoie de acel ceva!!!
Valoare calorica: 915 kJ/216 kcal
Grasimi: 0,2 g
Acizi grasi saturati: 0,1 g
Carbohidrati: 46,9 g
Zaharuri: 32,7 g
Proteine: 0,3 g
Sare: 0,03 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.