GelCrem, agent de ingrosare pentru utilizare la rece, Sosa, 500 g

Sosa
101,05 lei 80,84 lei
Acest produs inlocuieste amidonul de porumb folosit in prepararea budincilor sau a cremelor. Spre deosebire de amidonul de porumb, este stabil la congelare!
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 22451 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 8 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Agent de ingrosare pentru utilizare la rece. Ingrediente: amidon de cartofi modificat: fosfat de diamidon acetilat E1414. Aplicabil la rece sau la cald. Dozare: 40-80g/kg A se pastra intr-un loc rece (+15°C - +25°C), uscat si ferit de lumina.

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 1580kJ / 370kcal

Grasimi: 0.05 g

Acizi grasi saturati: 0g

Carbohidrati: 93 g

Zaharuri: 0g

Proteine: 0.05 g

Sare: 0.11 g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!