GelCrem, agent de ingrosare pentru utilizare la rece, Sosa, 500 g

Sosa
-20%
102,91 lei 82,28 lei
Acest produs inlocuieste amidonul de porumb folosit in prepararea budincilor sau a cremelor. Spre deosebire de amidonul de porumb, este stabil la congelare!
In stoc

Durata de livrare: 4-5 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 22451 Ai nevoie de ajutor? 0371 237 082
La achizitionarea acestui produs primiti 8 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii Comanda rapida
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Agent de ingrosare pentru utilizare la rece. Ingrediente: amidon de cartofi modificat: fosfat de diamidon acetilat E1414. Aplicabil la rece sau la cald. Dozare: 40-80g/kg A se pastra intr-un loc rece (+15°C - +25°C), uscat si ferit de lumina.

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 1580kJ / 370kcal

Grasimi: 0.05 g

Acizi grasi saturati: 0g

Carbohidrati: 93 g

Zaharuri: 0g

Proteine: 0.05 g

Sare: 0.11 g

Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.

Informatii conformitate produs
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!