Acest amestec de texturare are efect de adeziv. Puteti astfel lipi bucati sau fasii individuale impreuna, sub forma de burgeri sau terine la rece. Preparatele pot fi servite fie reci, fie prajite, la gratar, la gratar si coapte dupa o perioada de repaus/reactie. Dozare: Pentru 1 kg masa / 15 g GelBurguer.
Agent de ingrosare: alginat de sodiu E401, stabilizator: sulfat de calciu E516, difosfat tetrasodic E450iii. Dozaj: 10-15 g/kg. A se pastra intr-un loc rece si uscat.
Alergeni (poate contine urme):
lapte
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
260kJ / 60kcal
Grasimi:
0g
Acizi grasi saturati:
0g
Carbohidrati:
0g
Zaharuri:
0g
Proteine:
0g
Sare:
23.2 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.