Gelatina vegetariana contine, printre altele, un caragenan (kappa) si guma de roscove. Aceste doua elemente permit un gel total elastic, transparent. Aplicare: Se amesteca ingredientele la temperatura camerei, apoi se incalzeste la cel putin 65°C. Daca nu este suficient de incalzit, lichidul se va ingrosa si nu se va gelifica. Acelasi lucru se intampla atunci cand doza este redusa. Gelatina vegetariana este termoreversibila si ramane stabila pana la o temperatura de 65°C. Exista probleme la legarea produselor cu o aciditate sub 4,5. Pentru un rezultat optim, lichidul de pornire trebuie sa aiba un continut de apa de peste 80%. Doza recomandata este intre 50g-60g/1L recipient
: 6
Gelatina vegetala. Ingrediente: maltodextrina, agent de ingrosare: caragenan E407, dextroza, stabilizator: clorura de potasiu E508, antioxidant: citrat trisodic E331, guma de roscove E410, zaharoza. Dozare: 50 g/l. A se pastra intr-un loc rece si uscat. Fabricat in Spania.
Alergeni (poate contine urme):
lapte
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1328kJ / 314kcal
Grasimi:
0g
Acizi grasi saturati:
0g
Carbohidrati:
74 g
Zaharuri:
10.3 g
Proteine:
0g
Sare:
2.7 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.