Gelatina comestibila (200-220 Bloom). Ingrediente: gelatina comestibila (fabricata 100% din sorici de porc). Aplicare: Inmuiati foile de gelatina in apa rece timp de 5 minute si stoarceti-le usor. Pentru mâncăruri calde, amestecați gelatina storsă direct în masa caldă. Pentru mâncăruri reci (inclusiv smântână), dizolvați gelatina storsă în puțină apă fierbinte, apoi amestecați treptat masa rece în gelatină (vă rog niciodată invers). Păstrați apoi la frigider pentru cel puțin 4 ore. A se pastra la temperatura camerei, uscat si fara miros. Proprietăți: Nu trebuie date valori nutriționale.
Gelatina este incoloră, inodoră și fără gust, obtinuta din sorici de porc. Ideala pentru creme, mousse, terine, jeleuri dar si aperitive, aspicuri. Aplicare: Înmuiați câteva frunze în apă rece timp de aproximativ 5 minute, stoarceți ușor. Pentru mâncăruri reci (inclusiv smântână), dizolvați gelatina în puțină apă fierbinte sau alcool, apoi amestecați treptat masa rece în gelatină - vă rog niciodată invers!
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.