Agar, Texturas Ferran Adria, E 406, 500 g

Guzmán Gastronomía
nou
800,00 lei 789,00 lei
Gelifiant vegetal Agar Agar E406. Ingrediente: Agent de gelificare: Agar-Agar E406. Stai departe de copii. Se dizolva 2-10 g pe litru de lichid (mediu apos) la temperatura camerei si se aduce la fierbere. Dupa gelificare, stabil la caldura pana la +70°C. In medii acide, agar-ul isi pierde capacitatea de a se gelifica. Pentru alimente, utilizare limitata. Doza maxima in anumite alimente: 10 g per kg. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Proprietati: Nu trebuie furnizate valori nutritionale.
In stoc

Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 20411 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 78 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Denumirea de agar-agar provine din malaeza si inseamna: hrana de gelifiere facuta din alge. Este un agent de gelifiere precum gelatina, dar are o putere de gelificare mai mare si este pur pe baza de plante. Agar-agar este facut din alge rosii originare de pe coasta Pacificului din Asia. Mod de administrare: O lingurita usor gramada de agar-agar pentru 750 ml lichid sau pulpa de fructe. Pentru a obtine o capacitate de gelificare completa, pulberea trebuie amestecata cu o parte din lichidul de gelificat. Aduceti restul de lichid la fiert, amestecati agar-agar si gatiti timp de 1-2 minute, amestecand. Alimentele preparate cu agar-agar se solidifica doar cand se racesc! Disponibil si la 1kg.
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!