DE-ÖKO-001 Tempeh Natur este o specialitate realizata din soia integrala, amestecata cu o matrita speciala si rafinata aproape ca un camembert. Tempeh provine initial din Indonezia si este o sursa importanta de proteine in toata Asia de Sud-Est si baza unei mari culturi culinare. Sfat: taiati felii si prajiti la foc iute.Tempeh are un gust usor de nuci si are propriul sau caracter.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
BIO Tempeh - specialitate asiatica fermentata din soia integrala. Ingrediente: 65% soia*, apa potabila, otet de mere *, mucegai nobil Rhizopus oligosporus. * din cultivarea organica controlata. A se pastra la frigider la + 4 ° C pana la + 8 ° C. Consumati rapid dupa deschidere. Agricultura din UE / din afara UE.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
BIO Tempeh -fermentierte asiatische Spezialität aus ganzen Sojabohnen. Zutaten: 65% SOJABOHNEN*, Trinkwasser, Apfelessig*, Edelschimmelpilz Rhizopus oligosporus. *aus kontrolliert biologischem Anbau. Gekühlt bei +4°C bis +8°C lagern. Nach dem Öffnen rasch verbrauchen. EU-/Nicht-EU-Landwirtschaft.
Ambalare: 200 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 737 kJ / 176 kcal
Grasimi: 10 g
Acizi grasi saturati: 1,5 g
Glucide: 1,4 g
Zaharuri: 0,6 g
Proteine: 20 g
Sare: 0,4 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.