DE-ÖKO-001 Tempeh Natur este o specialitate realizata din soia integrala, amestecata cu o matrita speciala si rafinata aproape ca un camembert. Tempeh provine initial din Indonezia si este o sursa importanta de proteine in toata Asia de Sud-Est si baza unei mari culturi culinare. Sfat: taiati felii si prajiti la foc iute.Tempeh are un gust usor de nuci si are propriul sau caracter.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
BIO Tempeh - specialitate asiatica fermentata din soia integrala. Ingrediente: 65% soia*, apa potabila, otet de mere *, mucegai nobil Rhizopus oligosporus. * din cultivarea organica controlata. A se pastra la frigider la + 4 ° C pana la + 8 ° C. Consumati rapid dupa deschidere. Agricultura din UE / din afara UE.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
BIO Tempeh -fermentierte asiatische Spezialität aus ganzen Sojabohnen. Zutaten: 65% SOJABOHNEN*, Trinkwasser, Apfelessig*, Edelschimmelpilz Rhizopus oligosporus. *aus kontrolliert biologischem Anbau. Gekühlt bei +4°C bis +8°C lagern. Nach dem Öffnen rasch verbrauchen. EU-/Nicht-EU-Landwirtschaft.
Ambalare: 200 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 737 kJ / 176 kcal
Grasimi: 10 g
Acizi grasi saturati: 1,5 g
Glucide: 1,4 g
Zaharuri: 0,6 g
Proteine: 20 g
Sare: 0,4 g
Scrie un review