Tempeh din boabe de soia fermentate, Kato, Bio, 200 g

Kato
-20%
53,93 lei 43,15 lei

DE-ÖKO-001 Tempeh Natur este o specialitate realizata din soia integrala, amestecata cu o matrita speciala si rafinata aproape ca un camembert. Tempeh provine initial din Indonezia si este o sursa importanta de proteine in toata Asia de Sud-Est si baza unei mari culturi culinare. Sfat: taiati felii si prajiti la foc iute.Tempeh are un gust usor de nuci si are propriul sau caracter.

Stoc epuizat

Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare

Cod Produs: 53729 Ai nevoie de ajutor? 0371000444
La achizitionarea acestui produs primiti 4 lei pentru comenzile viitoare
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

BIO Tempeh - specialitate asiatica fermentata din soia integrala. Ingrediente: 65% soia*, apa potabila, otet de mere *, mucegai nobil Rhizopus oligosporus. * din cultivarea organica controlata. A se pastra la frigider la + 4 ° C pana la + 8 ° C. Consumati rapid dupa deschidere. Agricultura din UE / din afara UE.

Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.

BIO Tempeh -fermentierte asiatische Spezialität aus ganzen Sojabohnen. Zutaten: 65% SOJABOHNEN*, Trinkwasser, Apfelessig*, Edelschimmelpilz Rhizopus oligosporus. *aus kontrolliert biologischem Anbau. Gekühlt bei +4°C bis +8°C lagern. Nach dem Öffnen rasch verbrauchen. EU-/Nicht-EU-Landwirtschaft.

Ambalare: 200 g

Valori nutritive: per 100 g

Valoare calorica: 737 kJ / 176 kcal

Grasimi: 10 g

Acizi grasi saturati: 1,5 g

Glucide: 1,4 g

Zaharuri: 0,6 g

Proteine: 20 g

Sare: 0,4 g

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!