Pulbere pentru prepararea seitanului. Cand este amestecat cu apa, veti obtine o masa bruta seitan proaspata in cantitate dubla fata de greutatea de baza. Pregatirea se face in cateva minute. Sugestie de pregatire: Se amesteca fixul seitan cu apa si se framanta bine. Taiati amestecul in felii, snitel, cuburi etc. dupa cum doriti si adaugati la bulionul care fierbe timp de 20 de minute. Poate fi procesat ca snitele, fripturi, goulash.Este o preocupare speciala a Vantastic Foods sa ofere numai produse care nu contin organisme modificate genetic. Va oferim cea mai inalta calitate fara inginerie genetica si, de asemenea, nu utilizam culori sau conservanti artificiali. In plus, produsele noastre nu contin potentiali artificiali.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Pudra de gluten de grau pentru prepararea seitanului. Ingrediente:gluten de grau. A se pastra intr-un loc uscat si fara caldura. Inchideti bine dupa utilizare. Proprietati: Vegan.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
WEIZENGLUTENPULVER zur Herstellung von Seitan. Trocken lagern. Weizengluten aus Italien.
Ambalare: 250 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 1556 kJ / 372 kcal
Grasimi: 1,5 g
Acizi grasi saturati: 0,3 g
Glucide: 18 g
Zaharuri: 0 g
Proteine: 72 g
Sare: 0,63 g
Alergeni (contine): Cereale care contin gluten
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.