DE-ÖKO-001 Seitan este fabricat din grau si are o consistenta asemanatoare carnii. In timpul productiei, faina de grau este framantata cu apa si apoi amidonul este spalat. Glutenul ramas (gluten), impreuna cu o portie de faina de grau, se transforma intr-o structura fibroasa, rezistenta, atunci cand este gatita la foc iute. Seitan isi obtine gustul adaugand sos de soia si condimente de baza. Produsul din grau este bogat in proteine, contine putine grasimi si nu are colesterol. In bucataria vegetariana, seitanul este preparat simplu sau panificat, prajit sau fiert. Poate fi folosit ca „snitel”, „gulas” sau in sup. Seitan isi obtine propria sa aroma marinandu-l conform indicatiilor
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Carne vegetala din grau. Ingrediente: apa potabila, 34% proteine din grau *, faina de grau *, sos de soia (apa potabila, boabe de soia *, sare de mare, grau *; * cultivat organic. A se pastra intr-un loc racoros la sub + 7 ° C. Poate fi pastrat timp de 2 zile in frigider dupa deschidere Agricultura din UE / din afara UE
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Vegetarisches Weizenfleisch. Zutaten: Trinkwasser, 34% WEIZENEIWEIß*, WEIZENmehl*, Sojasauce (Trinkwasser, SOJAbohnen*, Meersalz, WEIZEN*; * aus kontrolliert biologischem Anbau. Kühl bei unter +7°C lagern. Nach dem Öffnen 2 Tage im Kühlschrank haltbar. EU-/NIcht-EU-Landwirtschaft
Ambalare: 200 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 646 kJ / 152 kcal
Grasimi: 1 g
Acizi grasi saturati: 0,5 g
Glucide: 5,6 g
Zaharuri: 1,1 g
Proteine: 30 g
Sare: 3 g
Alergeni (contine): Boabe care contin gluten (grau), Boabe de soia
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.