Durata de livrare: 2-3 zile lucratoare
Pasta de curry panang. Ingrediente: 27% ardei iute rosu uscat, iarba de lamaie, esalota, usturoi, sare, coaja de lime kaffir, galangal, chimen pudra, seminte de coriandru. Sugestie de reteta pentru 2-3 persoane: Amestecati 2 cani de lapte de cocos (aprox. 400 g) cu 50 g de pasta de curry Panang si incalziti intr-o tigaie. Gatiti aproximativ 200 g bucati de carne, legume si vinete murate in sos. Asezonati dupa gust. Produs din Thailanda. Proprietati: Vegan, vegetarian.
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 512 kJ/123 kcal
Grasimi: 6.2 g
Acizi grasi saturati: 3.5 g
Carbohidrati: 11 g
Zaharuri: 6.9 g
Proteine: 3.4 g
Sare: 14 g