KAI Shun Classic Santoku este cutitul traditional japonez universal. Santoku este cel mai popular cutit din Japonia. Dar nici din bucatarie nu ar trebui sa lipseasca.
Seria de cutite de bucatar Shun de la KAI din Japonia este una dintre cele mai extinse serii de cutite damasc din lume si este foarte populara atat in randul elitei bucatarii, cat si al bucatarilor hobby ambitiosi. Cutitele de bucatarie profesionale Shun sunt fabricate dintr-un otel Damasc special dezvoltat, inoxidabil, cu 32 de straturi. Stratul interior este realizat din otel VG MAX, care este extrem de rezistent la coroziune si extrem de dur (61±1 HRC, 1,0% carbon, 1,5% cobalt). Cu ingrijirea adecvata, lama ramane ascutita mult timp. Taierea convexa a lamei si slefuirea manuala a fiecarui cutit Shun creeaza o ascutire incomparabila, care permite cutitului sa alunece chiar si prin cele mai dificile taieturi ca nimeni altul. Aceasta claritate, cuplata cu greutatea echilibrata a cutitelor, permite o munca fara oboseala.
Fiecare cutit din seria Shun primeste un caracter unic si individual prin rafinarea boabelor Damasc, in mod natural, frumoase. Acest lucru face din fiecare cutit de bucatarie o piesa individuala inconfundabila - o opera de arta, care combina maiestria, tehnologia si designul. Seria de cutite de bucatar Shun adapteaza, de asemenea, tehnica de producere a celor mai bune cutite de bucatar, care a aparut din arta forjarii sabiilor de samurai din Japonia, pentru producerea formelor de lame occidentale.
Material lamei: otel Damasc
Material maner: lemn laminat de Pakka
Lungimea lamei: 18,0 cm
Maner: 12,2 cm
Numar articol: DM-0702
Atentie:
Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.
Informatii conformitate produs