Trufele de vara si ciupercile fac acest sos minunat, care este folosit in multe feluri in bucataria italiana. Se potriveste deosebit de bine cu carnea la gratar.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Sos de ciuperci cu trufe de vara. Ingrediente: 50% ciuperci (Agaricus bisporus), ulei de masline, 3,2% trufa de vara (Tuber aestivum Vitt), masline negre, sare, aroma. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Pastrati borcanul deschis in frigider.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Pilzsauce mit Sommertrüffel. Zutaten: 50% Champignons (Agaricus bisporus), Olivenöl, 3,2% Sommertrüffel (Tuber aestivum Vitt), schwarze Oliven, Salz, Aroma. Kühl und trocken lagern. Geöffnetes Glas im Kühlschrank aufbewahren.
Ambalare: 80 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 2081 kJ / 506 kcal
Grasimi: 54 g
Acizi grasi saturati: 10 g
Glucide: 0,6 g
Zaharuri: 0 g
Proteine: 2,5 g
Sare: 0,75 g
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.