Perlage di Tartufo - caviarul de trufe se face din sucul de trufe negre de iarna, care se obtine atunci cand sunt gatite trufe proaspete. Metoda foarte dezvoltata de „sferificare” face posibila transformarea sucului aromatic in perle mici pentru a combina gustul delicat al trufelor cu culoarea si textura caviarului. Bucurati-va de caviar pur de trufe pe crostini sau blinis. Se orneaza cu crema de branza, sunca sau foie gras. Sau carpaccio si file de peste, supe, fondu de branza, oua si feluri de mancare cu oua, cartofi, carne si toate felurile de mancare care se potrivesc bine cu trufele.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Perle din suc de trufe de iarna. Ingrediente: 50% suc de trufe de iarna negre (Tuber melansoporum, sare de apa), apa, cerneala de calamar, agent de ingrosare: E401, sare, arome, acidifiant: E330. A se pastra la frigider la + 2 ° C pana la + 8 ° C. A se utiliza in termen de 30 de zile de la deschidere.
Aceasta descriere a fost tradusa folosind un software automat de traducere. Varianta originala o gasiti disponibila mai jos.
Perlen aus Wintertrüffelsaft. Zutaten: 50% schwarzer Wintertrüffelsaft (Tuber melansoporum, Wasser Salz), Wasser, TINTENFISCHFARBE, Verdickungsmittel: E401, Salz, Aromastoffe, Säuerungsmittel: E330. Im Kühlschrank bei +2°C bis +8°C lagern. Nach dem Öffnen innerhalb von 30 Tagen verbrauchen.
Ambalare: 50 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 109 kJ / 26 kcal
Grasimi: 0,5 g
Acizi grasi saturati: 0,1 g
Glucide: 3,8 g
Zaharuri: <0,5 g
Proteine: 1,2 g
Sare: 3,5 g
Alergeni (contine): Moluste
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.