Aceasta pasta facuta din ciuperci porcini este condimentata cu trufe, smantana, unt si condimente. Prin adaugarea de unt topit, acest produs poate fi folosit ca si condiment pentru risotto, tagliatelle, clatite, oua si file.
Durata de livrare: 3-4 zile lucratoare
Sos de ciuperci porcini cu trufe. Ingrediente: Ciuperci porcini (Boletus edulis și ciuperci înrudite) 18%, ciuperci (Agaricus Bisporus), LAPTE, smantana, apa, UT, amidon de porumb, trufa italiana de vara (Tuber aestivum Vitt.) 1%, fibre vegetale, sare, piper, arome naturale. A se pastra intr-un loc racoros si uscat. Dupa deschidere, se pastrează la frigider (+4°C). Proprietati: fara gluten.
Ambalare: 180 g
Valori nutritive: per 100 g
Valoare calorica: 622 kJ/150 kcal
Grasimi: 13 g
Acizi grasi saturati: 8.5 g
Glucide: 5.3 g
Zaharuri: 1.4 g
Proteine: 2 g
Sare: 0.79 g
Alergeni (contine): Lapte
Atentie: Echipa noastra face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acestă pagină. Fotografiile au caracter informativ iar unele specificaţii pot fi modificate de catre producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Pentru informatii suplimentare va stam oricand la dispozitie la telefon sau prin email.