Produs cantarit. Greutatea finala poate sa difere ±10%, iar costul final va fi comunicat dupa plasarea comenzii.
Se potriveste bine cu paine rustica, sparanghel proaspat sau tapas. In timpul procesului de maturare de sase saptamani, suncile sunt intoarse manual in fiecare zi si se verifica gradul de maturitate al acestora. Dupa asa-numita intarire uscata suncile se afuma usor cu lemn de fag timp de 14 zile.
Pretul nostru se bazeaza pe greutatea estimata de 1 KG
Sunca de cerb (Facuta din cel puţin 150 g de carne la 100 g de şunca). Ingrediente: carne pulpa de cerb, sare de masa, condimente, zahar, dextroza, antioxidant: ascorbat de sodiu, aroma naturala, conservanti: nitrit de sodiu, fum de lemn de fag. A se pastra la frigider la maximum +7°C.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
540kJ / 128kcal
Grasimi:
1.9 g
Acizi grasi saturati:
0.74 g
Carbohidrati:
1.1 g
Zaharuri:
0.5 g
Proteine:
26.5 g
Sare:
6.63 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.