Pastele au aproximativ 36 mm lungime. Partea plată are o grosime între 0,90 și 1,00 mm, în timp ce partea ondulată are o grosime între 1,15 și 1,40 mm. Galletti au un gust excelent serviți cu sos de roșii, dar bineînțeles că le puteți servi și cu sosuri de carne sau legume
Paste făcute din gris de grâu dur. Ingrediente: gris de GRAU dur. Fierbe pastele în 6 litri de apă clocotită, cu sare, timp de 8-10 minute (al dente 8 minute, moale 10 minute), apoi se scurg. A se pastra la rece si uscat.
Valoare calorica:
1493kJ/352kcal
Grasimi:
1.5 g
Acizi grasi saturati:
0.3 g
Carbohidrati:
70.2 g
Zaharuri:
3.4 g
Proteine:
13 g
Sare:
0.01 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.