Galuste umplute cu spanac si quark, congelate. Ingrediente: Apa, FĂINĂ DE GRÂU, 11% pesmet de caș (QUARK 10% FiT), 9% frunze de spanac, fulgi de cartofi, sare de masă neiodată, uleiuri vegetale (rapiță, floarea soarelui), PARMEZAN, condimente. Mod de preparare: Gatit: Se fierbe produsul congelat in apa usor cu sare timp de 8 minute. Gătirea la abur: Gătiți produsul congelat într-un cuptor combinat cu abur la 100%, timp de 9 minute. Coacerea: Ungeți pastele congelate cu gălbenuș de ou sau Combi-Phase și coaceți în cuptorul preîncălzit la +250°C timp de 10 minute. Prăjire: Pâine găluște congelate și prăjiți timp de 4 minute la temperatură ridicată (+185°C). A se pastra la cel putin -18°C. Nu recongelați după dezghețare. Poate fi păstrat timp de 1 săptămână la -6°C (*). Poate fi păstrat 1 lună la -12°C (**). Cu ingrediente alese din Austria și parmezan din alte origini.
Valoare calorica:
697kJ/165kcal
Acizi grasi saturati:
0.4 g