Găluște umplute cu pere uscate tăiate mărunt și caș (quark), congelate. Ingrediente: apă, făină de grâu, 10% pesmet (QUARK 10% FiT), pesmet (făină de grâu, drojdie, sare), 7% pere uscate, zahăr granulat, arome, uleiuri vegetale (rapiță, floarea soarelui), condimente, sare de masă nu iodat. Mod de preparare: Gatit: Se fierbe produsul congelat in apa usor cu sare timp de 8 minute. Gătirea la abur: Gătiți produsul congelat într-un cuptor combinat cu abur la 100%, timp de 9 minute. Coacerea: Ungeți pastele congelate cu gălbenuș de ou și coaceți în cuptorul preîncălzit la +250°C timp de 10 minute. Prăjire: Găluștele congelate se prăjesc timp de 4 minute la temperatură ridicată (+185°C). A se pastra la cel putin -18°C. Nu recongelați după dezghețare. Poate fi păstrat timp de 1 săptămână la -6°C (*). Poate fi păstrat 1 lună la -12°C (**). Doar ingrediente selectate din Austria.
Valoare calorica:
888kJ/210kcal
Acizi grasi saturati:
0.4 g