Galuste umplute cu carne de porc afumata in lemn de fag, congelate. Ingrediente: Apă, FĂINĂ DE GRÂU, 29% carne de porc afumată (porc, apă, sare de masă, conservant: nitrit de sodiu, stabilizatori: E451 și E450, dextroză, antioxidanți: E301 și E300, extracte de condimente, sirop de amidon uscat, aromă de usturoi, fum) , pesmet (FĂINĂ DE GRÂU, drojdie, sare), ceapă prăjită (ceapă, ulei de floarea soarelui, amidon de cartofi, sare de masă), sare de masă fără iodizare, uleiuri vegetale (rapiță, floarea soarelui), condimente, ierburi. Mod de preparare: Gatit: Se fierbe produsul congelat in apa usor cu sare timp de 8 minute. Gătirea la abur: Gătiți produsul congelat într-un cuptor combinat cu abur la 100%, timp de 9 minute. Coacerea: Ungeți pastele congelate cu gălbenuș de ou sau Combi-Phase și coaceți în cuptorul preîncălzit la +250°C timp de 10 minute. Prăjire: găluștele congelate se prăjesc timp de 4 minute la temperatură ridicată (+185°C). A se pastra la cel putin -18°C. Nu recongelați după dezghețare. Poate fi păstrat timp de 1 săptămână la -6°C (*). Poate fi păstrat 1 lună la -12°C (**). Doar ingrediente selectate din Austria.
Valoare calorica:
1047kJ/250kcal
Acizi grasi saturati:
4 g