Galuste de cartofi cu umplutura de rucola si ricotta. Ingrediente: 80% aluat: 98% piure de cartofi (apă, fulgi de cartofi, amidon de cartofi), sare, aromă naturală, spanac uscat. 20% umplutură: 44% RICOTTA (BRANZĂ PROTEINĂ DIN ZER), PREPARARE BRÂNZĂ (BRANZĂ EDAMER/CHEDDAR, apă, grăsime vegetală nehidrogenată (palmier, floarea soarelui), PROTEINE LAPTE, BRÂNZĂ GORGONZOLA, regulator de aciditate: acid citric, sare, amidon din cartofi , aroma), 8% preparat de rucola (37% rucola, ulei de floarea soarelui, apa, ceapa, amidon de porumb, sare, dextroza, regulator de aciditate: acid citric), 5% BRÂNZĂ, sare, aromă, conservant: acid sorbic. Mod de preparare: Gnocchii se pun in apa clocotita, cu sare, imediat ce se ridica la suprafata si se lasa sa fiarba 2-3 minute. Apoi se scurge si se serveste dupa preferinta. A se pastra la maxim +7°C.
Valoare calorica:
644kJ/153kcal
Acizi grasi saturati:
1.8 g