Galuste umplute cu crema de branza, seminte de dovleac si cartofi tocati grosier, congelate. Ingrediente: Apă, FĂINĂ DE GRÂU, 9% fulgi de cartofi, 4,9% seminte de dovleac, 4,3% firimituri de caș (QUARK 10% FiT), 3,9% BRÂNZĂ (45% FiT maturată în saramură), sare de masă neiodata, uleiuri vegetale ( rapiță, floarea soarelui), ierburi, condimente, cafea. Mod de preparare: Gatit: Se fierbe produsul congelat in apa usor cu sare timp de 8 minute. Gătirea la abur: Gătiți produsul congelat într-un cuptor combinat cu abur la 100%, timp de 9 minute. Coacerea: Ungeți pastele congelate cu gălbenuș de ou și coaceți în cuptorul preîncălzit la +250°C timp de 10 minute. Prăjire: găluștele congelate le prăjiți timp de 4 minute la temperatură ridicată (+185°C). A se pastra la cel putin -18°C. Nu recongelați după dezghețare. Poate fi păstrat timp de 1 săptămână la -6°C (*). Poate fi păstrat 1 lună la -12°C (**). Cu ingrediente alese din Austria și brânză din alte origini.
Valoare calorica:
817kJ/194kcal
Acizi grasi saturati:
1.1 g