Produs cantarit. Greutatea finala poate sa difere ±10%, iar costul final va fi comunicat dupa plasarea comenzii. Produsa din pulpa de porc Mangalita uscata cu sare de mare si aromata cu condimente fine, apoi afumata cu lemn de brad si uscata la aer pentru cel putin 4 luni. Produsele din Mangalita sunt deosebit de gustoase, grasimea animalelor fiind aproape fara colesterol. In macelaria Walter din satul Baden, porcii lanosi crescuti in Ungaria sunt transformati in specialitati fine la o zi dupa sacrificare.
Pretul nostru se bazeaza pe greutatea estimata de 0,8 KG
Sunca de porc Mangalita. Ingrediente: 100g bacon este facut din 153g carne de porc, sare de mare, condimente, antioxidant: acid ascorbic, conservant: nitrit de sodiu, dextroza, fum. A se pastra la loc racoros sub +10°C.
Valori nutritive:
per 100 g
Valoare calorica:
1274kJ / 304kcal
Grasimi:
21.56 g
Acizi grasi saturati:
7.84 g
Carbohidrati:
1.4 g
Zaharuri:
1.4 g
Proteine:
26.6 g
Sare:
5.36 g
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.